اعمال مکانیسم ماشه می تواند به خروج ایران از NPT منجر شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۹۳۹۴
امام جمعه گرگان:

اعمال مکانیسم ماشه می تواند به خروج ایران از NPT منجر شود

آیت الله نورمفیدی با اشاره به ظرفیت‌های متعدد ایران برای برخورد با اعمال مکانسیم ماشه گفت: ایران برابر فشارها دست‌بسته نیست و موضوع خروج احتمالی ایران از معاهده NPT نیز مطرح بوده که معنای روشنی برای دشمنان خواهد داشت.

اعمال مکانیسم ماشه می تواند به خروج ایران از NPT منجر شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی در خطبه‌های عبادی سیاسی نمازجمعه گرگان اظهار کرد: حدود ۱۰ سال پیش، توافق برجام میان ایران و کشورهای ۱+۵ به تصویب رسید و قرار بود با اجرای آن تحریم‌های شورای امنیت لغو شود.

وی افزود: در ادامه مسیر آمریکا با خروج یک‌جانبه از برجام عملاً نخستین ناقض این توافق بود؛ درحالی‌که امروز مدعی هستند ایران به تعهدات خود عمل‌نکرده است.

نورمفیدی اضافه کرد: درخواست اخیر آمریکا برای فعال‌سازی مکانیزم ماشه در شورای امنیت هیچ وجاهت قانونی ندارد، حتی بسیاری از کشورها به این موضوع اذعان دارند و رفتار آمریکا را غیرقانونی و غیرمنطقی می‌دانند.

امام‌جمعه گرگان با انتقاد از موضع منفعلانه برخی کشورهای اروپایی گفت: اروپایی‌ها به‌جای پایبندی به وعده‌های خود، عملاً در پیروی از آمریکا عمل کردند و به تعهداتشان پایبند نماندند.

وی خاطرنشان کرد: ایران ظرفیت‌های متعددی در اختیار دارد و در برابر فشارها دست‌بسته نیست. یکی از ابزارهای مهمی که در اختیار جمهوری اسلامی قرار دارد، بحث پروتکل الحاقی است که در صورت لزوم می‌تواند از آن به‌عنوان اهرم فشار استفاده کند. 

وی ادامه داد: حتی موضوع خروج احتمالی ایران از معاهده NPT نیز مطرح است که معنای روشنی برای دشمنان خواهد داشت و آنان باید حساب کار خود را بکنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان با اشاره به دشمنی‌های رژیم صهیونیستی و نقش‌آفرینی نخست‌وزیر این رژیم در تحریک آمریکا علیه ایران، تأکید کرد: همه دنیا جنایت‌های اسرائیل را مشاهده می‌کنند و این رژیم منفور بیش‌ازپیش نزد ملت‌ها رسوا شده است.

نورمفیدی عنوان کرد: ملت ایران در طول ۴۵ سال گذشته پای استقلال، عزت و آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و با وجود همه فشارها، عقب‌نشینی نکرده‌اند. امروز نیز باید با توکل به خدا و اتحاد ملی، از این مرحله سخت عبور کنیم. یقین داریم که نصرت الهی شامل حال این ملت خواهد شد و دشمنان انقلاب اسلامی در نهایت ناکام خواهند ماند

وی به فرارسیدن هفته دولت اشاره کرد و 

گفت:بزرگداشت این ایام فرصتی برای مرور مسئولیت‌ها و وظایف سنگین دولت در قبال مردم است.

وی با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب درباره رئیس‌جمهور تأکید کرد: ایشان رئیس‌جمهور را فردی پرتلاش و پیگیر دانستند و این نشان‌دهنده اهمیت کار و جدیت دولت در خدمت به مردم است.

امام‌جمعه گرگان افزود: البته نقد منصفانه هیچ منافاتی با این موضوع ندارد؛ زیرا به تعبیر حضرت امام (ره) نقد هدیه‌ای الهی و عامل پیشرفت است. اما باید میان نقد و تخریب تفاوت قائل شد. تخریب به معنای بی‌انصافی و تخطئه بی‌دلیل است، درحالی‌که نقد واقعی از سوی کارشناس، صاحب‌نظر و آگاه به موضوع انجام می‌شود و باید همراه با ارائه راه‌حل باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان گلستان ادامه داد: امروز همه قوا اعم از دولت، مجلس و قوه قضائیه باید همدل و هم‌افزا برای حل مشکلات کشور تلاش کنند. مردم با سختی‌ها و مشکلات اقتصادی متعددی مواجه هستند و تنها با همکاری و وحدت می‌توان از این گردنه دشوار عبور کرد. وی تأکید کرد: وظیفه ماست که هم دعا کنیم و هم تلاش کنیم تا مشکلات مردم کاهش یابد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار